Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 07.11.2025, 12:44   #1
German333
Местный

По умолчанию Порадьте хороший сухий корм для активного кота

Маю молодого кота, йому трохи більше року, дуже активний, бігає, грається цілими днями. Останнім часом помітив, що став менше їсти звичайний корм, мабуть, набрид. Хочу знайти щось поживне, щоб вистачало енергії, і при цьому не було шкідливих добавок. Що порадите?
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.11.2025, 12:45   #2
Builder
Местный

У мене така ж ситуація була. Кіт просто перестав їсти той корм, що раніше любив, хоча спочатку все було нормально. Я теж шукав щось краще — читав про склад, білки, корисні жири. Виявилося, що багато кормів реально просто напхані зерном і ароматизаторами, які котам не потрібні.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.11.2025, 12:45   #3
German333
Местный

Дякую. Так, бачу, зараз у багатьох з цим проблема. А який ти зараз береш корм? Цікавить, щоб і смак коту подобався, і щоб склад був без зайвого «сміття». Бо не хочу знову міняти через пару тижнів, якщо не піде.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.11.2025, 12:47   #4
Builder
Местный

Я вже пів року даю своєму коту корм для котів Club 4 Paws https://maudau.com.ua/category/sukhy...nd=club-4-paws — і це, чесно кажучи, одне з найкращих рішень. По-перше, він реально збалансований: м’ясо стоїть на першому місці у складі, є білки, жири, вітаміни, таурин, клітковина — все, що потрібно для активного кота. По-друге, після нього шерсть блискуча, кіт енергійний, не має жодних проблем із травленням. Я беру варіант із куркою або лососем, залежно від того, який є у продажу. Корм не має різкого запаху, і навіть вибагливі коти його їдять охоче. Ще один плюс — ціна адекватна, не як у дорогих імпортних брендів. Якщо шукаєш корм, щоб коту було смачно і корисно — це точно хороший варіант.

Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ