![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Друзі, займаюсь дрібною роздрібною торгівлею і шукаю надійного постачальника для оптових закупівель одноразових POD-систем, типу Elf Bar, URSA NANO S чи інших популярних хітів продажів, які я бачив у каталогах. Дуже важливо, щоб продукція була сертифікована і не викликала питань у покупців. На багатьох сайтах ціни привабливі, але немає гарантії оригінальності. Чи є хтось, хто має досвід оптових закупівель і може порадити перевірений магазин з хорошими умовами для партнерів та спеціальними цінами? Які документи вимагати у продавця для підтвердження оригінальності товару?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я теж раніше стикався з проблемою пошуку надійного оптового постачальника. Мій досвід показав, що краще працювати з великими магазинами, які мають спеціальні розділи для гуртових покупців. Якщо тобі потрібно купити електронки https://vapex.pro/ для подальшого продажу, я раджу звернути увагу на Vapex. Вони позиціонують себе як партнери для бізнесу і, судячи з інформації на їхньому сайті, пропонують "спеціальні ціни та партнерство для гуртових покупців". Це якраз те, що ти шукаєш. Вони гарантують 100% оригінал, а при опті це критично. Попроси у них сертифікати якості та відповідності на партію. Крім того, у них завжди є хіти продажів, що дозволяє тримати асортимент актуальним.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|