![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Маю звичайний змішувач, але він із часом став виглядати дуже погано — особливо в районі аератора. Вода бризкає в боки, а сам кран виглядає так, ніби його ніхто ніколи не чистив. Як відчистити кран від нальоту, щоб він знову працював нормально і не псував вигляд кухні?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене було таке саме. Я довгий час узагалі не знав, що там є аератор і його треба чистити. Думав, що це проблема з водопостачанням, бо тиск ставав дедалі гірший. Потім один знайомий показав, як викрутити цю сітку й замочити в оцті. Після цього вода знову полилась рівно, без бризок. Я зрозумів, що іноді проблема не в самому крані, а в деталях, яким ми не приділяємо уваги. Тепер раз на місяць обов’язково роблю цю процедуру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я сам рідко стикався з аераторами, бо ніколи не заморочувався. Але чув багато історій, коли люди витрачали гроші на новий кран, а насправді треба було просто почистити сітку. Мій сусід, наприклад, витягнув аератор і здивувався, скільки там було бруду. Каже, що вода після цього стала чистішою й текла нормально. Тому я тепер задумуюсь, що, можливо, і в мене на крані давно час зробити те саме. Це дрібниця, але ефект величезний.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Це займає 20 хвилин, але результат — як після заміни змішувача. У статті https://www.0532.ua/news/3959577/ak-...-dovgovicnosti дуже детально описано, як доглядати за аератором, і чому його варто чистити регулярно. Я все прочитав, спробував і тепер роблю це постійно. Завдяки цим порадам зрозумів, що навіть старий змішувач може виглядати охайно й працювати ідеально, якщо правильно доглядати. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |