Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 29.07.2025, 20:58   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Перевезенні тяжко хворих людей по Україні !

Доброго дня, чи існують компанії, які спеціалізуються на перевезенні тяжко хворих людей по Україні та в Європі одночасно? Які особливості варто враховувати? Куди зверталися ви?
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.07.2025, 20:59   #2
Teer
Местный

Перевезення тяжко хворих за кордон — це складніше, ніж просто по Україні. Тут враховується безліч аспектів: від медичних супроводжуючих до забезпечення належного транспорту. У мене був досвід з компанією, яка організовувала таке перевезення. Вони працюють як по Україні, так і по Європі. Дуже важливо, щоб у них були хороші відгуки і наявність всіх дозволів.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.07.2025, 20:59   #3
ardzo
Местный

Щодо перевезення за кордон — це справжній виклик. Я звертався до компанії, яка займається перевезенням тяжко хворих, і вони запропонували мені різні варіанти транспорту, відповідно до стану пацієнта. Важливо, щоб в компанії був досвід у подібних перевезеннях і наявність медичного супроводу.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.07.2025, 20:59   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от ardzo Посмотреть сообщение
Щодо перевезення за кордон — це справжній виклик. Я звертався до компанії, яка займається перевезенням тяжко хворих, і вони запропонували мені різні варіанти транспорту, відповідно до стану пацієнта. Важливо, щоб в компанії був досвід у подібних перевезеннях і наявність медичного супроводу.
Я шукав компанію, яка могла б забезпечити перевезення тяжко хворої людини не лише по Україні, а й за її межами, і можу порекомендувати звернутися сюди https://transfer-med.com/ вони мають досвід у транспортуванні пацієнтів по всій Європі, що дуже важливо, якщо плануєте поїздку за кордон. Для мене важливим фактором було забезпечення медичного супроводу, і вони повністю справилися з цією задачею.
До того ж, компанія дуже уважно ставиться до кожного пацієнта і всі питання організовують швидко та без зайвих проблем. У їхньому транспорті є все необхідне для комфортної подорожі: спеціальне обладнання та медичний супровід. Рекомендую зв'язатися з ними, якщо вам потрібно організувати перевезення між країнами.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ