![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня, чи існують компанії, які спеціалізуються на перевезенні тяжко хворих людей по Україні та в Європі одночасно? Які особливості варто враховувати? Куди зверталися ви?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Перевезення тяжко хворих за кордон — це складніше, ніж просто по Україні. Тут враховується безліч аспектів: від медичних супроводжуючих до забезпечення належного транспорту. У мене був досвід з компанією, яка організовувала таке перевезення. Вони працюють як по Україні, так і по Європі. Дуже важливо, щоб у них були хороші відгуки і наявність всіх дозволів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Щодо перевезення за кордон — це справжній виклик. Я звертався до компанії, яка займається перевезенням тяжко хворих, і вони запропонували мені різні варіанти транспорту, відповідно до стану пацієнта. Важливо, щоб в компанії був досвід у подібних перевезеннях і наявність медичного супроводу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
До того ж, компанія дуже уважно ставиться до кожного пацієнта і всі питання організовують швидко та без зайвих проблем. У їхньому транспорті є все необхідне для комфортної подорожі: спеціальне обладнання та медичний супровід. Рекомендую зв'язатися з ними, якщо вам потрібно організувати перевезення між країнами. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |