![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Підкажіть будь ласка перевірену клініку для імплантації зубів. Дуже багато зараз пропозицій, але не хочеться натрапити на дилетантів. Цікавить якісне обслуговування, гарантії на імпланти, бажано з можливістю лікування в розстрочку та попередньої онлайн-консультації. Якщо ще й ціни адекватні, то взагалі супер. Можливо, хтось уже проходив імплантацію і може порекомендувати конкретного лікаря або клініку? Дуже вдячний за будь-який досвід, поради та відгуки, які справді допоможуть не помилитися з вибором.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я буквально пів року тому ставив імплант у Чернівцях, досвід позитивний. Не буду називати клініку, бо не впевнен, чи там завжди так якісно, але порада - дивись на те, щоб був хороший хірург-імплантолог з досвідом. Обов'язково проси КТ перед початком, бо без цього вони просто вгадують, куди той імплант ставити. І не ведись на супердешеві ціни, краще трошки переплатити, але отримати нормальний сервіс і впевненість, що не доведеться переробляти.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Теж чув, що без КТ -то лотерея. А ти не пам’ятаєш, скільки часу тривало все лікування, від видалення до готового зуба? І чи був варіант одночасно поставити імплант одразу після видалення? Бо в мене передній зуб проблемний, не хочеться ходити без нього кілька місяців, це вже трохи напрягає. І ще, як з болем? Дуже страшно, якщо чесно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Особисто знаю людей, які ставили там, виглядає круто, імплант не відрізниш від справжнього. Залишишся задоволений, сто пудів. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |