![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна знайти хороші ЕВА-коврики в авто, щоб були якісні, неслизькі, бажано з бортиками, і щоб підходили чітко під модель машини. Уже обійшов кілька автомагазинів, або асортимент мізерний, або на мою комплектацію нічого немає, або відверта халтура. Хочеться щось сучасне, але й не втридорога. Можливо, є онлайн-магазини, які реально перевірені? Буду вдячний за поради від тих, хто вже купував.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я собі вже вдруге беру коврики з EVA - це реально класна штука, головне не економити на дрібницях. Головне, дивись, щоб були нормальні фіксатори, і краще, коли коврик має шорстку поверхню, тоді не ковзає під ногою і бруд не розноситься. Вони ще бувають з перемичкою на тунель, це дуже зручно. Я перший раз взяв на базарі, то пожалівся через місяць. Зараз беру тільки у перевірених виробників. Можна знайти і онлайн, є кілька норм сайтів, де роблять під розмір, а не “на око”.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А можеш порадити конкретний сайт чи магазин, де сам брав? Бо боюся нарватися на фейкові або якісь “універсальні” варіанти, які потім ніяк не лягають нормально. Щоб уже точно знати, що замовляю те, що мені треба. Я б хотів щось, де можна обрати по моделі авто, ну і щоб ціна була адекватна за якість. І, якщо можна, щоб були різні кольори. Я люблю індивідуальність у салоні, якщо вже платити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |