Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Увлечения и развлечения, культурная и общественная жизнь

Увлечения и развлечения, культурная и общественная жизнь Общие темы. Хобби и развлечения, культурная и общественная жизнь города. Вопросы и обсуждения...

Ответ

Опции темы
Старый 16.02.2022, 07:29   #11
joxobi
Новичок

Могу предложить услуги, обращайтесь в лс
joxobi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.10.2024, 19:57   #12
АнтиповаАня
Местный

Я недавно воспользовалась услугами рекламного агентства на сайте https://brandme.in.ua/ru/ Мне нужно было разработать логотип и визитки для нового бизнеса. Прежде всего понравилось, что они быстро реагировали на запросы, и консультация была достаточно информативной. Мы обсудили мои идеи, и они дали несколько вариантов, из которых я смогла выбрать.
АнтиповаАня вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.01.2025, 21:19   #13
Oksim
Местный

Привіт! Якщо ви плануєте рекламну кампанію для свого магазину в Києві, я можу порадити звернутися до компанії Two Steps Outdoor, які спеціалізуються на зовнішній рекламі. Вони мають багаторічний досвід і пропонують креативні та ефективні рішення, які дійсно привертають увагу відвідувачів. Реклама на білбордах у місті Київ https://www.2s-outdoor.com.ua/ua/bil...on/?city=18646 з Two Steps Outdoor дозволяє ефективно досягти великої аудиторії завдяки стратегічно розміщеним білбордам у місцях з інтенсивним трафіком. Крім того, вони використовують новітні технології для вимірювання ефективності, що дає змогу оцінити, як добре працює ваша реклама. З індивідуальним підходом до кожного клієнта, Two Steps Outdoor забезпечує унікальні рекламні рішення, що сприятиме збільшенню кількості відвідувачів вашого ресторану. Не вагаючись, звертайтеся до них для успішної реалізації вашої рекламної кампанії.

Oksim вне форума   Ответить с цитированием
Ответ