![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я у пошуках нового смартфона, але зовсім заплутався у розмаїтті моделей та функцій. Хочу, щоб телефон був не надто дорогим, але щоб вистачало на все: соцмережі, фото, іноді фільми подивитись. І щоб батарея довго тримала. Що порадите? Важливо, щоб був зручний, надійний і з хорошою камерою.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
З урахуванням твоїх запитів, я б радив звернути увагу на середній ціновий сегмент. Зараз багато брендів пропонують моделі з відмінними камерами, хорошими екранами і достатньою потужністю для повсякденних завдань. Подивись на останні моделі Samsung або Xiaomi – вони часто пропонують краще співвідношення ціна/якість. Не забувай перевіряти відгуки та дивитись огляди перед покупкою.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я подивився кілька моделей Samsung та Xiaomi, і дійсно вони здаються непоганими. Але як щодо довговічності? Читав, що деякі телефони починають гальмувати через рік використання. Як думаєш, це залежить від моделі чи загальна проблема? І ще хвилює питання оновлень системи. Як часто бренди випускають оновлення?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
А ще рекомендую зайти в інтернет магазин "Алло", де ти знайдеш широкий вибір смартфонів https://allo.ua/ua/products/mobile/k...ator_smartfon/ тут же є детальні описи та характеристики кожної моделі. Коли обираєш смартфон, звертай увагу на процесор, об'єм пам'яті, якість екрану та камери. Це основні параметри, які визначають продуктивність та зручність використання телефона. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Коли я вирішив оновити свій телефон, звернув увагу на StoreInUA. Здивований великим вибором і привабливими цінами. Айфон 15 Про https://storeinua.com/ua/apple-all-u.../iphone-15-pro - кращий вибір для тих, хто цінує високу якість!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
вариантов всегда много.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Заказала в интернет-магазине ЖЖУК смартфон POCO X5 PRO 5G - функции впечатляют: от сканера отпечатка пальца до поддержки 5G. Жидкокристаллический дисплей создает великолепное визуальное восприятие. И по цене не скажу дорогой, плюс ко всему стильный дизайн, прочный корпус и аккумулятор который долго держит заряд.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |