![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я шукаю рекомендації щодо вибору твердопаливного котла для мого будинку. Я поки що не визначився, який виробник чи модель краща. Я б хотів дізнатися, на які параметри слід зважати під час вибору і який котел буде найефективнішим для моїх потреб. Буду вдячний за будь-які рекомендації та поради.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я теж зіткнувся з вибором твердопаливного котла не так давно, і можу поділитися своїм досвідом. Ми обрали котел української компанії Fresco і дуже задоволені результатом. Раджу звернути увагу на такі параметри під час вибору котла: ККД (коефіцієнт корисної дії), зручність завантаження палива та наявність піддону. Що вищий ККД, то менше палива споживатиме котел, і тим більше грошей ви зможете заощадити на рахунках за опалення. Зручність завантаження палива також дуже важлива, щоб не доводилося витрачати багато часу на підтримку гарячої води в будинку. Наявність піддону дає змогу зручно прибирати золу, що скорочує час на обслуговування котла. Ми купили котел Fresco в магазині https://fresco.com.ua і залишилися дуже задоволені.
|
![]() |
![]() |
![]() |