![]() |
|
Увлечения и развлечения, культурная и общественная жизнь Общие темы. Хобби и развлечения, культурная и общественная жизнь города. Вопросы и обсуждения... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Привіт усім. Надоїло моїй донечці в ігри-бродилки грати. Вона попросила мене або знайти цікаві для неї ігри, щоб вона грала в онлайн режимі, або ж скачати на комп'ютер. ПІдкажіть хороші ігрові портали, на яких ваші дітки знаходять ігри, грають або скачують їх.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
А можна поцікавитися, скільки років вашій донечці? Моїй ще тільки п'ять і я їй дозволяю лише на моему телефоні ігри грати. Але, коли даю їй телефон, то слідкую за часом, більш як пів години провести з іграми не дозволяю.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Мій син, напевно, ще говорити не умів, а вже зі мною в ігри на ноутбуці грав. Десь з чотирьох років я уже йому шукав і запускав розвиваючі ігри. А ви знаєте, що ігри на увагу, пам'ять, сприяють ранньому розвитку діток?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Я навпаки задоволена, коли бачу, що моя дитина, коли грає гру, щось думає, прораховує. Доня за допомогою ігр вивчила кольори, цифри і деякі букви англійського алфавіту. А якусь гру ви можете запропонувати пограти моїй дівчинці?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Якщо вибирати серез ігор з казковими героями, то я порекомендував би вашій дитині пограти у захоплюючу гру "Том і Джеррі: пошук предметів" https://www.manamonster.com/uk/games...hidden-objects Вона багатьом дітям подобається, тому що сюжетна і динамічна. А можете ще на цьому ж ігровому порталі і на інші ігри звернути увагу.
|
![]() |
![]() |
![]() |