Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 11.09.2021, 19:47   #1
танюша28
Местный

По умолчанию Інфрачервона плита

У мене на дачі немає ніякої плити, так вже вийшло. зараз розглядаю різні варіанти і не можу визначитися. Велику не хочу, я не так вже й багато там і часу проводжу. мені б так швидко макарони зварити або гречку, на швидку руку. вирішила купити інфрачервону плиту, вона невелика, компактна, якраз те що потрібно. правда у меня такой ніколи не було і я не знаю як вона у використанні, чи надовго її вистачає. Хто користується такою плитою все Чи влаштовує і де купували?
танюша28 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.09.2021, 08:33   #2
Olgita
Местный

Коли збиралися їхати на море ( на місяць) було прийнято рішення купити інфрачервону плиту. Замовляли на сайті GASTROSHOP, у них дуже великий вибір і ціни відмінні. Отримала, перевірила, дефектів видимих ​​немає. І ось початку її включати. Яке ж було моє здивування, що плита дуже легка. Нагрілася за секунди. Миттєво все закипає. Сама панель не гріється. Гріється тільки коло, при чому настільки, що можна напевно використовувати замість обігрівача. цією інфрачервоної плитою я більш ніж задоволена. Я купила для моря, але вже довгий час користуюся їй будинку, дуже зручно. Плита інфрачервона SUHINI SH-IC20S прекрасно підійде для походів, де є розетки, в дорогу підійде ідеально, в тому числі і на дачу.
Olgita вне форума   Ответить с цитированием
Ответ