![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Якщо чесно, то я не знаю, куди саме треба заглянути щоб дізнатися ціни на квартири у новобудовах від самих забудовників? Тому, вирішила написати вам та проконсультуватися із цього приводу. Що саме порадите мені? Сподіваюся, що відпишетеся та ми обсудимо це питання найближчого часу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Знайомі емоції, бо я сама пошуки вела в інтернеті, знайшла інформацію теоретичного плану, а вже потім вирішила напряму зв’язатися із забудовником. Не треба втрачати хвилини, бо можна тут https://www.0312.ua/list/287111 прочитати статтю з корисними порадами, а вже потім – остаточне рішення прийняти, у якій новобудові купляти квартиру. Це дуже серйозне та звішене рішення, тому вам треба обов’язково проконсультуватися із спеціалістом, а вже потім остаточний напрямок свого руху обрати, як це зробила нещодавно я. Ми купили з чоловіком квартиру у новобудові, тому вирішила відписатися та порадити вам, на що саме звернути увагу у пергу чергу, а на що – у другу.
|
![]() |
![]() |
![]() |