![]() |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Форумчани, допоможіть в пошуках літньої гуми, мені дісталася стара чоловікова машина, ми йому нову купили, а ту хотів продати, а потім мені віддав. От хочу замовити на неї нові покришки, порадьте де це можна зробити?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Якщо машинка не нова, то замовте шини які вже були в користанні на ОЛХі є багато пропозицій і багато з них майже нові, я пару раз так робив нормально ще бігали кілька років як мінімум. Навіщо переплачувати, тим більше машина не нова.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Якщо не зможу знайти щось по пристойним цінам, то замовимо б/ушні, але хотілося б все ж таки купити нові покришки, ну щось на моїм машині повинно бути новим ), тим більше що я до якості відношусь дуже прискіпливо.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Якщо для вас має значення не тільки вартість але ще й якість, то подивіться покришки на сайті інтернет магазина Shiny&Diski, я там зазвичай моторні масла замовляю, але в цьому році замовив ще й літню гуму, на заміну, ще правда не ставив бо погода ніяк не встановиться, але можу сказати, що якість нормальна і вартість приємно вразила - https://shiny-diski.com.ua/uk/tires
|
![]() |
![]() |
![]() |