![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Ребят привет) Мне нужна организация которая занимается ремонтом старых ванн. Есть такие в Ивано-Франковске?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
если я вас правильно понял, вы хотите ее покрасить. Так вот не советую. Решил я как то это сделать, купил краску, в итоге она оказалась просто ужасной, ванна вся в разводах вонь на всю квартиру. Ну и что, пошли купили новую.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Швидше за все вам просто не пощастило, ну і я коли спостерігав за технікою фарбування, там не так просто самому це зробити. Робили відновлення чавунної ванни нам вони https://restavrator.te.ua/ivano-frankivsk.html на професійному рівні, відразу помітно. Наливний акрил використовували якісний, назва його Keramokrill (Керамокрилл) він не має неприємного запаху і висихає дуже швидко. Простіше вам буде зв'язатися з ними за цим номером телефону 0934440093.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
интересно тоже..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
не всегда есть смысл реставрировать старую ванну
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Тут кожен робить так, як йому зручніше. Ми, напрклад, вирішили просто позбавитися ванни та поставити душову кабінку. Нам так зручніше, до того ж ванну ми приймали не часто, милися під душем. Подивилися душові кабіни на romstal.ua та обрали для себе не дуже дорогий варіант, нам так більше подобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Новичок
|
![]() Цитата:
Последний раз редактировалось Tokky105; 10.02.2021 в 20:44. |
|
![]() |
![]() |