Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 30.10.2020, 09:54   #1
Оригинальная
Местный

По умолчанию Білизна

Усім привіт. Хочу обрати якийсь один інтернет магазин нижньої білизни, щоб потім почати купляти класні речі зі знижками. Прошу вас відписатися та проконсультувати мене, куди саме можна заглянути, щоб обрати та замовити недорогий одяг та білизну?
Оригинальная вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.10.2020, 10:05   #2
Проблемка
Местный

Цитата:
Сообщение от Оригинальная Посмотреть сообщение
Усім привіт. Хочу обрати якийсь один інтернет магазин нижньої білизни, щоб потім почати купляти класні речі зі знижками. Прошу вас відписатися та проконсультувати мене, куди саме можна заглянути, щоб обрати та замовити недорогий одяг та білизну?
Знайома ситуація, бо я сама нещодавно пошуки вела в інтернеті ті вирішила обрати одну компанію для подальшої співпраці і вам раджу також зробити. Спочатку продивитися сайти, а вже потім формувати замовлення напряму. Ось тут http://com.ua.domhold.com/bianka.com.ua є можливість не виходячи з дому купити нижню білизну відомого італійського бренду, під назвою Біанка. Не бійтеся консультуватися із менеджером, вам обов’язково допоможуть обрати потрібний розмір, спосіб оплати та доставки до пункту призначення. Я залишилася задоволена і тепер при необхідності буду завжди відвідувати цей інтернет магазин.
Проблемка вне форума   Ответить с цитированием
Ответ