Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 05.10.2020, 22:31   #1
AnyutaG
Новичок

По умолчанию Підкажіть, як робити шугаринг вдома

Всім добра і миру! Дівчата-красуні, всі відвідують косметичні салони чи хтось доглядає за собою самостійно? Я іноді роблю шугаринг у косметолога, але після того, як у подружки після цієї процедудури проявилася алергія і пішов по шкірі страшний висип, боюся вже. Підозрюю, що проблема в неякісних і далеко не небезпечних для здоров'я пастах. Хтось сам робить шугарінг вдома? Поділіться, будь ласка, якимись порадами, рецептами паст. Буду вдячна за будь-яку рекомендацію.
AnyutaG вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.10.2020, 01:19   #2
АльвінаГ
Новичок

Так, AnyutaG, причина проблем зі шкірою у вашої подружки, найімовірніше, паста, в складі якої неякісні, а часом і небезпечні для здоров'я компоненти. Ось, почитайте, тут є рекомендації, як робити шугаринг вдома самостійно — https://pani.best/iak-zrobyty-shuhar...hnikh-umovakh/ за допомогою власноруч приготовленої і цілком безпечної цукрової пасти
Там описані обидві техніки шугарингу — мануальна (ручна) і бандажна (за допомогою спеціальних смужок для епіляції). Є також кілька рецептів пасти для шугарингу — з лимонним соком, медом і яблучним оцтом. Сподіваюся, це допоможе Вам освоїти техніки шугарингу і видаляти небажані волосинки і доглядати за шкірою самостійно.
АльвінаГ вне форума   Ответить с цитированием
Ответ