Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 13.09.2023, 19:44   #1
Oksim
Местный

По умолчанию Сезонність реклами на білбордах.

Наша організація планує розміщення зовнішньої реклами в Київській області і я хочу зрозуміти, чи є сезонні коливання в цінах на білборди. Можливо, хтось знає, коли найвигідніше розміщувати рекламу в цьому з урахуванням сезонних чинників?
Oksim вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.09.2023, 19:45   #2
barine
Местный

Звісно, сезонність може впливати на ціни розміщення реклами на білбордах. Іноді це може бути важливим аспектом при плануванні вашої рекламної кампанії. Зазвичай, реклама на білбордах в Києві та Київській області https://www.2s-outdoor.com.ua/ua/bil...s/kyiv-region/ може оцінюватися в залежності від сезону та обраної локації. Наприклад, під час літа або святкових періодів попит на рекламу може бути вищим, що призводить до збільшення цін. З іншого боку, у менш популярні періоди можна отримати більше вигідні умови. Я б рекомендував звернутися до професіоналів в галузі зовнішньої реклами, таких як компанія Two Steps Outdoor, які мають великий досвід та знання в цьому питанні. Вони зможуть допомогти вам визначити оптимальний час і місце для розміщення реклами, враховуючи сезонні фактори, що допоможе вам досягти кращих результатів для вашого бізнесу.

barine вне форума   Ответить с цитированием
Ответ