![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Давно хочу затишний електрокамін у квартиру але ніяк не можу розібратись що саме вибрати і де дивитись нормальний асортимент. Потрібно щоб і місця займав мінімум і обігрівав трохи і виглядав стильно. Хтось вже таке підбирав і може підказати де шукати?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Привіт. Це знайоме питання, я сам нещодавно зіткнувся з ним і можу поділитися своїм досвідом. Електричні каміни для квартири різних форматів і типів монтажу дивись у каталозі https://teplo-dim.com/jeljektr-chni-kamin на Тепло Дім, там зручні фільтри і одразу видно що підходить під невеликий простір. Для квартири особливо добре підходять підлогові і настінні моделі бо підключаються просто до розетки і не потребують складного монтажу. На Тепло Дім детально розписані всі характеристики і є фото що дуже допомагає з вибором без зайвих питань. Сам брав там Aflamo DEXTER срібний, компактна вертикальна модель шириною 492 мм і висотою 600 мм, два режими обігріву і термостат. Для невеликої кімнати ідеально і виглядає дуже стильно. Доставляють по Львову і по всій Україні без проблем.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|