Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 04.08.2026, 12:42   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Велика термосумка чи середня?

Вітаю! Планую покупку термосумки для виїздів на природу, але ніяк не можу вирішити з об'ємом. Чи варто брати велику модель про запас, чи краще обійтися середньою, щоб вона не займала пів багажника?
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.08.2026, 14:09   #2
Lalina
Местный

Тут усе залежить від того, на скільки днів ти зазвичай їздиш і скільки людей у компанії. Якщо це короткі виїзди на день-два самотужки або вдвох, то величезний коробок буде тільки заважати і займати зайве місце. Але якщо плануєш компанію, то краще дивитися на місткі варіанти. Я раджу зайти в інтернет-магазин Flagman, де є чудова велика термосумка https://flagman.ua/termosumky/c174652 та багато інших зручних модифікацій для туризму. У них у каталозі детально вказані розміри, тож ти зможеш реально оцінити габарити. Я колись узяв містку модель і жодного разу не пошкодував, бо туди вільно поміщається все необхідне на тривалу сесію. Подивися їхні товари на сайті та вибери те, що пасує під твій стиль поїздок.
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.08.2026, 16:28   #3
mziiya
Местный

У мене термосумка середнього розміру, і для більшості поїздок її цілком вистачає. Вона не займає багато місця в багажнику, але при цьому вміщує їжу й напої на кількох людей. Думаю, велику модель є сенс брати лише тоді, якщо ви часто виїжджаєте великою компанією або на цілий день. Для звичайних пікніків середній об'єм, на мій погляд, набагато практичніший.
mziiya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ