Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 20.07.2026, 19:59   #1
Darius4678
Местный

По умолчанию Про якість яку видно здалеку

Довгий час я ставився до естетичної стоматології з упередженням. Здавалося, що гарні зуби — це або дуже дорого, або виглядає неприродно, як "голлівудська посмішка", яка світиться в темряві. Але нещодавно я побачив роботи колег, і вирішив спробувати зробити корекцію форми та кольору. Результат перевершив усі очікування. Зараз я розумію, що справжній професіонал не робить усі зуби однаковими, він моделює їх так, щоб вони ідеально вписувалися в риси обличчя. Використовуються такі матеріали, які повторюють структуру натуральної емалі навіть під різним освітленням. Жодних "білих квадратиків" на фоні рідних зубів. Мені пояснили, що тут працюють із кольором не на око, а використовують складні системи відтінків. Більше того, весь процес займає набагато менше часу, ніж я думав. Я прийшов на консультацію, і вже за кілька візитів моя посмішка змінилася кардинально, але так, ніби це завжди були мої рідні зуби. Тепер я ловлю себе на думці, що частіше посміхаюся у розмові, бо впевнений у своїй зовнішності. Прочитати докладніше: https://uman24.org.ua/implantatsiya-...oyi-posmishky/ .
Darius4678 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ