Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.07.2026, 05:04   #1
Teer
Местный

По умолчанию Куди здати стару чавунну ванну в Києві

Робимо ремонт у ванній і не знаємо, що робити зі старою чавунною ванною. Вона важить кілограмів 80, спустити її з четвертого поверху без ліфта самі не зможемо. Хтось знає, куди її здати, щоб самі приїхали і забрали? Бажано з виплатою на місці.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.07.2026, 05:10   #2
Tisha
Местный

О, це класична проблема при ремонті у квартирах старого фонду, ми самі через це проходили минулого року. Чавунна ванна - річ неймовірно важка і габаритна, самому з нею впоратися просто реально неможливо, можна тільки спину зірвати або пошкодити стіни в коридорі та під'їзді. Я спочатку думав найняти звичайних вантажників з оголошень, але вони за один тільки спуск без ліфта заломили таку ціну, що весь сенс здачі металу просто втрачався. У підсумку сусід порадив нормальну службу, я замовив вивезення через їхній сайт https://xn--80ajtaabfob8a.kiev.ua/ua/ і взагалі не пошкодував. Хлопці приїхали дуже швидко, буквально протягом кількох годин після дзвінка. З ними була спеціальна техніка і ремені. Вони настільки акуратно і професійно все зробили, що я навіть здивувався - жодного куточка в коридорі не зачепили. Ванну винесли, спустили з нашого четвертого поверху, завантажили в свій бус. Зважування відбувалося прямо на вулиці на точних електронних вагах, все абсолютно чесно і прозоро. Розрахувалися відразу готівкою на місці за хорошим тарифом за чавун. Вийшло дуже вигідно, бо ми і від важкого хламу позбулися, і отримали непогані гроші, які потім витратили на покупку нових будматеріалів. Рекомендую звертатися до них, це збереже ваші нерви і здоров'я.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Ответ