![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт. Я хочу цього сезону додати на клумбу щось таке чого ще не вирощував і чого точно немає у сусідів. Шукаю рослину з екзотичним виглядом але щоб не була надто примхлива і давала довге цвітіння. Чув про якусь перуанську лілію але не знаю де взяти і як взагалі з нею поводитися?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Доброго дня, якщо шукаєш щось екзотичне але не надто примхливе то раджу звернути увагу на альстромерію, її ще називають перуанською лілією і вона справді вражає своїм виглядом. Я сам колись натрапив на неї випадково і тепер не уявляю клумбу без неї. У AYRIS є чудовий вибір кореневищ, і саме там я вперше замовив і залишився дуже задоволений результатом. Справа в тому що альстромерія не потребує якогось особливого догляду попри свій екзотичний вигляд. Зверни увагу на сорт flirt з ніжними рожевими квітками і orange king з яскраво помаранчевим кольором, обидва дуже ефектно виглядають на клумбі і привертають увагу. AYRIS пропонує голландські кореневища з контролем якості і детальними описами кожного сорту. Спробуй, не пожалкуєш.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|