![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Де зараз реально вигідно закупити тканину оптом? Планую поступово розширювати невелике виробництво домашнього текстилю, тому хочеться знайти постачальника з хорошим вибором, адекватними цінами та стабільною наявністю товару. Важливо, щоб можна було без проблем оформити велике замовлення, отримати консультацію щодо характеристик тканин і бути впевненим у якості. Можливо, хтось уже працює з перевіреними компаніями та може поділитися власним досвідом?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я теж свого часу довго шукав надійного постачальника, тому можу поділитися тим, що спрацювало для мене. Зараз замовляю тканини через ТК, тому що там дійсно великий вибір різних матеріалів для виробництва та пошиття. Саме компанія Текстиль Контакт приємно здивувала тим, що асортимент регулярно оновлюється, є як популярні позиції, так і спеціалізовані тканини. Менеджери допомагають підібрати потрібний варіант під конкретні завдання, пояснюють відмінності між матеріалами й оперативно відповідають на запитання. Для мене також важливо, що можна оформлювати оптові замовлення без зайвої бюрократії, а доставка проходить швидко. За кілька великих закупівель не було жодних проблем ні з якістю, ні з комплектацією, тому зараз працюю тільки з ними.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2) | |
|
|