![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Нещодавно їхав уперше цим маршрутом і, чесно, приємно здивувався. Київ прага автобус зараз має кілька щоденних рейсів, і більшість перевізників реально тримають рівень. Сидіння комфортні, є розетки, кондиціонер, Wi-Fi. Найкраще брати нічний рейс - заснув у Києві, а прокинувся вже у Чехії. Єдине, раджу мати перекус і воду, бо не всі зупинки біля кафе. Також перевірте документи перед виїздом, бо на кордоні іноді питають страховку. Загалом поїздка проходить спокійно, а після приїзду можна одразу гуляти центром Праги. До речі, ось хороша стаття - там розповідають про головні місця, які варто відвідати, і діляться порадами для подорожі. Я, наприклад, після неї спланував маршрут по місту і встиг побачити все найцікавіше за два дні.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Я теж колись хвилювався перед першими поїздками автобусом за кордон, але з часом зрозумів, що багато залежить від того, через який сервіс оформлювати квитки. Коли планував подорожі у Німеччину та Іспанію на Грандес Тур, то варіанти на автобуси в Європу знайшов тут. Вирішив спробувати сам, коли їхав, і реально залишився задоволений. Усе пройшло без зайвих клопотів, автобус був комфортний, а поїздка виявилася набагато спокійнішою, ніж очікував. Отримав дуже хороший результат, тому думаю, що і вам такий варіант підійде. З власного досвіду можу сміливо порадити те, що вже перевірив сам.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|