![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Ще восени вирішив перейти на економніше освітлення, бо рахунки за електрику почали неприємно дивувати. У магазині біля дому вибір був невеликий, а продавці радили все підряд без нормальних пояснень. Тепер думаю замовити через інтернет, але не хочеться натрапити на лампи, які через кілька тижнів почнуть мерехтіти або грітися. Хто вже купував світлодіодні лампи онлайн, підкажіть, на які характеристики звертати увагу та де зараз хороший вибір із нормальними цінами?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Коли робили ремонт у приватному будинку, я спочатку взяв найдешевші лампи, бо думав, що різниці великої не буде. Через кілька місяців половину довелося міняти, адже світло стало тьмяним, а деякі почали дивно гудіти ввечері. Після цього почав уважніше читати про температуру світіння та індекс передачі кольору. Для кухні й коридору обрав яскравіші варіанти, а у спальню поставив м’якше тепле світло. Результат зовсім інший, атмосфера вдома стала значно приємнішою та спокійнішою.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Після переїзду в нову квартиру довелося повністю міняти освітлення, бо забудовник поставив якісь дуже слабкі лампи. Найбільше мене здивувало, наскільки різним буває світло навіть при однаковій потужності. Одні лампи робили кімнату затишною, а інші створювали відчуття офісу чи лікарні. Декілька вечорів сидів на форумах, читав поради електриків і зрозумів, що економія на освітленні часто виходить дорожчою. Тепер завжди дивлюся на ресурс роботи, гарантію та реальні відгуки покупців.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
|