![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Не хочу знову купити якусь штуку, яка через тиждень почне текти в кишені. Я тільки розбираюся в цих подах і поки бачу, що всі радять дивитися не тільки на бренд, а й на картриджі, тип затяжки і батарею. Мені здається, краще брати щось просте, без купи налаштувань, але щоб були нормальні змінні картриджі і акумулятор хоча б на день тримав.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Чесно кажучи, протікання часто буває не тільки через сам пристрій, а через неправильну рідину або картридж. Якщо залити занадто рідку жижу, носити под догори дном або постійно перегрівати, то потім всі пишуть, що модель погана. Я б радив дивитися на поди з хорошою герметичністю, нормальним об’ємом батареї і доступними картриджами. Ще важливо не брати зовсім ноунейм, бо там економія потім вилізе нервами.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Був у мене один под, який наче нормально парив, але батарея сідала просто до обіду. Потім взяв модель з більшим акумулятором і різниця відчутна. По протіканню теж помітив, що краще не забивати картридж до країв і не залишати пристрій на сонці. Для мене зараз головне, щоб картриджі легко мінялися, зарядка була Type C і не треба було постійно витирати все серветкою.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Ще важливо дивитися не тільки на сам пристрій, а й на те, чи легко знайти до нього змінні картриджі. На мою думку, краще один раз взяти нормальну pod систему для повнолітнього користувача, ніж потім міняти дешеві варіанти кожні кілька тижнів. Тут головне купити жижу для вейпа https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa не гнатися за красивим корпусом, а читати відгуки саме про протікання, батарею і ресурс картриджа.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|