![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, будь ласка, де зараз реально знайти нормальні чоловічі спортивні штани? Вже кілька разів замовляв в різних магазинах — на фото виглядає все пристойно, а приходить щось тонке, швидко витягується на колінах або сідає після першого прання. Хочеться знайти варіант, який буде комфортний для повсякденного носіння, не тільки для спорту, але й щоб не соромно було вийти на вулицю чи поїхати кудись у справах. Також важливо, щоб була нормальна посадка, особливо якщо розмір трохи більший за стандартний. Бо часто або занадто вузькі, або навпаки мішкуваті. Може хтось уже знайшов перевірений варіант, де співвідношення ціни і якості адекватне? Буду вдячний за реальні поради, а не просто рекламу.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Було дуже схоже питання у мене кілька місяців тому, тому розумію твою ситуацію. Теж довго не міг знайти нормальні чоловічі спортивні штани, щоб не розчаруватися після покупки. У результаті натрапив на інтернет-магазин Sweyk і вирішив спробувати — чесно кажучи, без великих очікувань. Але вийшло навпаки. По-перше, тканина реально щільніша і якісніша, ніж у більшості варіантів, що я брав раніше. Вони не просвічуються, добре тримають форму і не розтягуються після кількох прань.
По-друге, мені зайшло, що вони орієнтовані на чоловіків із різною комплекцією, особливо якщо потрібні більші розміри. Посадка зручна, не тисне і не виглядає безформно. Носив їх і на прогулянки, і просто щодня — виглядають нормально, не як чисто “домашній” одяг. Ще плюс — це український виробник, і видно, що роблять не абияк, а з розрахунком на комфорт. Для мене це був один із небагатьох випадків, коли покупка в інтернеті не розчарувала. Тому якщо шукаєш дійсно якісні чоловічі спортивні штани https://sweyk.com.ua/uk/products/cho...nu-f237687469/ можеш спокійно глянути цей варіант — принаймні у мене досвід залишився позитивний. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|