![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Дуже сильно завинив перед дівчиною, хочу вибачитися красиво і без зайвого пафосу. Червоні квіти здаються занадто банальними та агресивними для такого випадку, думаю взяти щось світле і ніжне. Хто замовляв світлі сорти, щоб бутони були дійсно великими та пружними, а не обсипалися на другий день від найменшого протягу?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Для щирих вибачень світлі відтінки підходять ідеально, це завжди виглядає елегантно і зі смаком. Я теж якось шукав саме такий варіант, щоб без зайвого целофану і блискіток, просто стильна та лаконічна класика. Головна проблема з білими пелюстками полягає в тому, що на них одразу видно найменші заломи або потемніння, якщо рослина довго стояла в холодильнику. Тому я замовляю подарунки тільки в одній перевіреній студії, де флористику збирають безпосередньо зі свіжих поставок а доставка дуже швидка. Раджу обрати класичний букет білих троянд, там якраз є чудова композиція з п'ятнадцяти розкішних стебел. Виглядає дуже об'ємно, аромат неймовірний, і дівчина гарантовано оцінить такий витончений жест примирення.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|