![]() |
|
|||||||
| Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня. Мені 45 років, і я хочу якомога довше залишатися активною та мати свіжий вигляд. Бачу, як нові технології дозволяють людям почуватися на 10-15 років молодшими за свій паспортний вік. Читаю про клітинний біохакінг та відновлення ресурсів судин та серця через апарати. Підкажіть, що зараз вважається найефективнішим для реального омолодження організму зсередини?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітаю. Зараз сучасна медицина дозволяє не просто маскувати вік косметикою, а реально відновлювати енергію клітин. Справжній антивіковий біохакінг працює безпосередньо з твоїми життєвими ресурсами на хвильовому рівні щодня. Подивіться деталі програм довголіття та омолодження ось тут: https://www.altimed.net/uk/service/biohaking/ - там описано, як підтримати органи. Я сама проходжу курси апаратного відновлення раз на пів року і бачу реальний результат по шкірі та пам'яті. Це найкраща інвестиція в своє майбутнє без лікарень та хронічних хвороб у похилому віці. Головне - знайти грамотних спеціалістів, які складуть твою персональну карту біологічних ресурсів та дефіцитів. Дуже раджу цей системний підхід для збереження сили тіла та гостроти розуму на довгі роки вперед.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую за таку розгорнуту відповідь, "персональна карта ресурсів" - це саме те, що я шукала для себе. Якраз хотіла щось більш глибоке і наукове, ніж просто походи до косметолога раз на місяць. Буду вивчати сайт і записуватися на прийом.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|