![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Збираюся на роботу до Лодзі, виїжджати буду з Харкова. Хто вже їздив цим маршрутом, підкажіть, чи є прямі варіанти без заїзду в інші великі міста? Чи працюють в автобусах розетки для зарядки телефонів та справний кондиціонер? Як зараз ситуація на кордоні, скільки в середньому доводиться стояти в черзі? Можливо, є якісь корисні поради для тих, хто вперше їде так далеко?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Якщо вам треба до Лодзі, то це один із найбільш зручних маршрутів зараз, бо автобуси йдуть напряму. Я завжди дивлюся варіанти через сервіс Prosto Bus Plus, там можна порівняти час у дорозі та вибрати підходящий рейс. Мій https://prostobus.net/reys/avtobus-harkiv-lodz/ автобус Харків Лодзь відправлявся ввечері, що дуже зручно, бо ранок вже зустрічаєш ближче до кордону. В салоні були справні розетки, я зміг зарядити і телефон, і ноутбук, поки їхали. Водії попалися дуже досвідчені, об'їжджали затори, де це було можливо, щоб зекономити час. На митниці зараз черги бувають різні, ми стояли годин вісім, але це як пощастить. Обов'язково беріть із собою воду та якийсь легкий плед, бо вночі кондиціонер може сильно охолоджувати повітря. Багажне відділення велике, мої дві валізи влізли без проблем і нічого не доплачував зверху. Квиток показував просто з екрана смартфона, роздруковувати нічого не довелося. Загалом враження позитивні, сервіс на високому рівні за такі гроші. Головне не забути навушники, щоб дорога пролетіла непомітно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|