![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Маю таке питання до тих, хто цікавиться прикрасами. Зараз шукаю ювелірний магазин в Україні, де можна купити щось стильне, але й якісне. Бо часто буває так: або дизайн гарний, або якість хороша, а разом — рідкість. Можливо, я просто не там дивлюсь. Хочеться знайти магазин, де прикраси виглядають сучасно і не повторюються у кожної другої людини. Якщо у вас є улюблені магазини або бренди, які справді радують і дизайном, і якістю — поділіться, будь ласка.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я довго шукала ювелірний магазин, де можна знайти справді якісні золоті та срібні прикраси, і нарешті моя подруга порадила київський ювелірний завод https://kuz.ua/ коли я прийшла туди, я була здивована величезним асортиментом – стільки різних сережок, браслетів і кулонів, що важко було обрати. Я купила золоті сережки та срібний браслет, і вони чудово виглядають, зовсім не відрізняються від дорогих брендів. Ціни приємно здивували, а якість справді на висоті. Персонал дуже привітний і терпляче відповідає на всі питання. Мені особливо сподобалося, що можна знайти як класичні, так і сучасні моделі. Тепер я точно знаю, куди повертатися за подарунками для себе та рідних – київський ювелірний завод точно не розчарує.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|