![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
У мене це вилізло не одразу, а коли вже захотів спокійно вивести виграш. Думаю: ну зараз швидко, а там просять документи. Я спочатку нервував, бо не розумів, що саме потрібно і в якому вигляді: фото, скан, селфі? Зробив абияк — і мені повернули, сказали перезняти, бо краї обрізані й світло погане. В результаті сам собі затягнув усе на пару днів.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Зазвичай просять підтвердити особу, тому готуй нормальні фото документів, де все читається і нічого не обрізано. Часто ще дивляться, щоб дані в профілі збігались з тим, що в документі, інакше будуть зайві питання. Я для себе зробив правило: фотографую при денному світлі, без відблисків, і одразу перевіряю, чи видно серію/номер та дату народження. Якщо потрібне селфі — роблю без фільтрів і без “креативу”, щоб не було причин відмовити. Я інколи відкриваю за посиланням http://slotclub.com.ua/ — це те, чим я користуюсь як орієнтиром, щоб не гадати, що саме може знадобитися, і не робити це на емоціях в останній момент.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|