![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Ремонтуємо спальню в Хмельницькому, хочу зробити щось оригінальне зі стелею. Подруга показувала фото де стеля ніби парить над кімнатою і світиться по краях. Хтось знає де таке роблять у нашому місті?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Це називається парящий ефект, дуже красиве рішення для спальні. Я собі робив минулого року і всі гості питають як це зроблено. По периметру залишається зазор зі світлодіодною підсвіткою, стеля виглядає ніби зависла в повітрі. Особливо вражає ввечері коли вмикаєш тільки підсвітку - створюється м'яке романтичне освітлення. Коли шукав виконавців, звернувся в SvitloSteli, вони працюють в Хмельницькому і роблять саме парящі натяжні стелі Хмельницький з професійним монтажем. Я заходив на svitlosteli.com.ua дивився приклади їхніх робіт, там є фото реальних об'єктів з таким ефектом. Майстри приїхали, все пояснили, показали як буде виглядати. Можна вибрати колір підсвітки - я взяв теплий білий для затишку. Монтаж зайняв день, підключили на окремий вимикач. Тепер можу регулювати інтенсивність підсвітки під настрій, дуже атмосферно виходить.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|