![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Ремонт вже на носі, а я все не можу визначитись з розетками та вимикачами в чорному кольорі, бо стіни світлі, підлога темна, і я боюсь що буде або занадто контрастно, або зовсім негарно виглядати. Стиль сучасний, але мені важливо щоб усе поєднувалось і не довелось потім переробляти, бо купив не те.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я колись теж довго вагався, не думай так багато, бери ті що подобаються, чорні виглядають круто і сучасно, плюс вони не так бруднятья як білі, то реально більше про дизайн, ніж про тип функції, решта потом підбереш.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Тут важливо врахувати не тільки колір, а технічні моменти, бо чорні розетки чи вимикачі бувають різні за якістю і функціональністю. Дивись чи вони мають заземлення, як кріпляться, який матеріал корпусу, чи є захист від вологи для ванної, чи вставки для USB якщо треба зарядку підсилити. І ще рамки різняться, матові чи глянсові, це теж впливає на кінцевий вигляд в інтер’єрі.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Краще спочатку визначитись з тим що конкретно тобі треба за функціями в кожній кімнаті, а потім вже дивитись по стилю. Якщо плануєш сучасний дизайн з темними акцентами, то чорні розетки та вимикачі https://www.leroymerlin.ua/f/rozetky.../kolir=chornyi одразу задають настрій, але звертай увагу на якість механізму всередині і на наявність заземлення.
Я б радив подивитись серії які мають як базові модулі для звичайних точок, так і варіанти з USB, які гарно вписуються в сучасні кухні чи робочі зони. Важливо щоб вони не просто виглядали добре, а були безпечні і міцні, бо саме від них залежить надійність електрики у квартирі. Чим дорожче і якісніше механізм всередині, тим менше шансів що через пару років щось почне хитатися чи грітись. Тому підбирай саме ті моделі які поєднують добрий дизайн і технічну надійність.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|