![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Покраска безвоздушным методом большой площадью промышленного, коммерческого и бытового назначения предполагает существенные затраты ресурсов и времени. Для того чтобы ускорить и упростить работу, применяют передовые технологии и методики. К ним можно отнести и безвоздушную покраску.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мені кілька разів доводилося працювати з великими площами, де рівне покриття — не «опціонально», а обов’язкове. Традиційні методи фарбування там себе не виправдовували, бо або шматки були нерівні, або фарба не трималася як слід. Тоді я звернув увагу на безповітряне фарбування поверхонь як технологію, яка дає саме той результат, який потрібно.
Знайшов деталі на https://irsu.com.ua/services/bezvozdushnaya-pokraska і вирішив спробувати саме цю опцію для металевих конструкцій — повірив опису і відгукам. І справді, коли подивився на результат після роботи airless-обладнання — різниця відчутна: шар рівний, без бризок навколо, якість покриття явно вище. Ще звернув увагу, що на сайті є й інші напрямки роботи — фарбування фасадів, дахів, інші поверхні — так що це не просто окрема технологія, а частина великої практики з обробки зовнішніх поверхонь. І тепер, коли потрібне фарбування великої площі — я знаю, де це можна зробити нормально. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|