Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 26.12.2025, 15:14   #1
Builder
Местный

По умолчанию Хто замовляв жилети для команди, варто витрат?

Постало питання про доцільність корпоративного одягу. Плануємо виїзд з командою, і маркетолог пропонує замовити всім однакові жилети з логотипом. Бюджет на це йде чималий, і я сумніваюсь, чи воно відіб'ється. Чи це просто іграшка на один день для фотозвіту? Хто реально замовляв, скажіть, чи носять потім співробітники ці речі, чи вони лежать на дачі? Не хочеться викидати гроші на вітер заради кількох фоток в інстаграм, якщо потім це піде на ганчірки.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.12.2025, 15:15   #2
gonshchik_petr
Местный

Якщо розглядати це суто як реквізит для фотосесії, то краще зеконом і замов піцу. Але якщо підійти з розумом до якості, то жилет - це дуже практична тема. Ми своїм видали пів року тому, то я бачу, що хлопці їх і в офісі носять, коли опалення економлять, і на перекурах. Головний фактор - це не велетенське лого на всю спину, а зручні кишені й нормальний комір-стійка. Якщо річ функціональна і тепла, то вона працює на згуртування команди роками, а не один день.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.12.2025, 15:15   #3
Builder
Местный

Ну з практичністю згоден, у нас склад прохолодний, може й зайде тема. Але мене лякає процес підбору. Як вгадати з розмірами, щоб на всіх сіло? Там же хтось худий, хтось в тілі, а міряти кожного немає часу. І ще момент по зовнішньому вигляду: більшість жилетів, що я гуглив, виглядають як роба будівельника або паркувальника. Хочеться чогось більш стильного, кежуального, щоб і під джинси пасувало, і клієнта не злякало виглядом "прораба". Яку тканину краще дивитись, щоб не шурхотіла і не блищала як дешевий пакет?
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.12.2025, 15:15   #4
gonshchik_petr
Местный

З розмірами у жилетів все набагато простіше, ніж з куртками. Глянь для прикладу https://zapikanka.com/brendovani-zhylety/ там Запіканка має хороші варіанти, і по фото видно, як різні моделі сідають на фігуру. Жилет не має рукавів, тому там відпадає вічна проблема "тягне в плечах" чи "короткий рукав".
Просто береш стандартну розмірну сітку (S-XXL), і вона підходить 90% людей без примірки. Щоб не виглядало як роба, уникай яскравих кислотних вставок і світловідбиваючих смуг (якщо це не вимога техніки безпеки). Бери однотонний матовий матеріал темно-синього, чорного або оливкового кольору.
Глянцева, блискуча тканина завжди здешевлює вигляд і нагадує сміттєвий пакет. Стосовно тканини, шукай щільну плащівку з водовідштовхувальним просоченням, вона практичніша і не так брудниться. І моя особиста порада - замовляй вишивку логотипа, а не наклейку.
Вишивка виглядає як дорогий бренд, а плівка з часом тріскається і надає речі неохайного вигляду. Ще зверни увагу на кишені - вони обов'язково мають бути на блискавці, щоб телефони не випадали. Якщо зробиш стриманий дизайн і візьмеш матову тканину, люди будуть носити це як повсякденний одяг.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ