![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Я вчора вперше граю в лайві, і мене просто розривало від адреналіну. Матч йде, коефіцієнти змінюються кожну секунду, і я хочу ставити на все підряд. Перший гол забили, я ставлю на наступний гол. Потім чергова атака, я ставлю на тотал. І ось я вже збив 1500 гривень за п'ять хвилин, і матч ще не закінчився. Мені кажуть, що потрібна якась стратегія в лайві. Але як можна мати стратегію, коли все змінюється щосекунди? Це ж не можливо?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Це якраз можливо, і це найголовніше для лайву. Без стратегії ти просто кидаєш гроші. Я робив точно так само, як ти, поки не прочитав про те, як правильно грати в лайві. На https://fonbet.orien.info/ я знайшов хорошу інформацію про управління банком в лайві. Головне правило — не спішити. Я тепер дивлюся матч 10 хвилин, прежде чем щось ставити. Я спостерігаю за тим, як грає команда, де атаки, які можливості. Потім я ставлю лише тоді, коли я впевнений у напрямку гри. І розмір ставки — максимум 1-2% від банку на один раунд. Якщо я помилився два рази поспіль, я виходжу з гри. Дисципліна — ось що змінило мою гру.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|