![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, будь ласка, де краще купувати сотейник і який саме признаєте вдалим. Користуюсь часто, тому хочеться щось універсальне — і для соусів, і для тушкування. Сумніваюсь між нержавійкою та антипригарним покриттям. Чи є сенс переплачувати за бренд, чи зараз багато гідних варіантів у середньому сегменті? Буду вдячний за реальні відгуки.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Під час приготування улюблених страв я зрозуміла, наскільки важливий хороший сотейник https://forward-ua.com/soteyniki купила його у Форвард і більше не можу уявити свою кухню без нього. Метал високої якості забезпечує рівномірне прогрівання, а антипригарне покриття економить мій час на миття. Замовляти було легко – доставка по Україні швидка, а гарантія якості додає спокою. Я замовляла як оптом для кафе, так і для дому, бо ціна і якість повністю відповідають очікуванням. Робота з таким посудом приносить справжнє задоволення, а страви виходять ще смачнішими. Форвард – це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт і надійність на кухні.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|