Цитата:
Сообщение от Kurazch
Як ви вважаєте в теперішніх умовах чи безпечно купувати квартиру у новобудові? Чи добудують її взагалі і чи отримаю свої ключі колись?
|
Купівля квартири в новобудові в наш час — це завжди хвилювання, і сумніви "чи добудують" абсолютно виправдані. Я вважаю, що повністю безпечних варіантів немає, але є максимально надійні. Ключ до успіху — це вибір забудовника з бездоганною репутацією, який не приховує інформації.
Я завжди раджу дивитися не лише на гарні візуалізації, але й на те, що відбувається на будмайданчику зараз. Регулярні звіти про прогрес — це найкращий показник надійності. Якщо компанія постійно викладає фото, відео, і ти бачиш, що роботи йдуть, значить, вона має фінансування і наміри довести справу до кінця. Зверни увагу на такі прозорі проєкти, як ЖК "Гранд Бурже" у Бучі. Мені подобається, що в них на сайті є розділ з прогрес будівництва
https://grandbourget.com/progress/ де можна щомісяця стежити за всіма етапами. Коли забудовник ось так відкрито показує свою роботу, це вселяє довіру. Це значно знижує ризик і підвищує ймовірність того, що ти вчасно отримаєш свої ключі.