Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 17.11.2025, 10:28   #1
Teer
Местный

По умолчанию Шукаю клініку у Львові для аборту!

Шукаю клініку у Львові, де нормально роблять медичний аборт. Цікавлять чіткі терміни, як приймають пацієнток, що треба мати з собою і чи роблять контрольне УЗД. В інтернеті купа плутанини, а хочеться зрозуміти реальний порядок дій, щоб не нарватися на некомпетентних лікарів.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2025, 10:29   #2
ardzo
Местный

Проходила це минулого року і можу сказати, що головне знайти місце, де не тягнуть час і працюють за протоколом. Мені одразу сказали зробити УЗД перед візитом і принести результати. Препарат дали в клініці, другу дозу приймала вдома з чіткими інструкціями. Контрольне УЗД через тиждень, щоб переконатися, що процес завершився.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2025, 10:29   #3
Калина
Местный

У знайомої була ситуація, коли вона пішла в першу ліпшу клініку і там навіть не перевірили термін. В результаті процедура затягнулась, і все довелося переробляти. Після цього вона шукала місце, де дають план дій від консультації до завершення. Найкраще, коли лікар пояснює, які побічні реакції можливі і що робити, якщо з’являться сильні виділення або біль. Так що уточнюй усе заздалегідь.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2025, 10:30   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
У знайомої була ситуація, коли вона пішла в першу ліпшу клініку і там навіть не перевірили термін. В результаті процедура затягнулась, і все довелося переробляти. Після цього вона шукала місце, де дають план дій від консультації до завершення. Найкраще, коли лікар пояснює, які побічні реакції можливі і що робити, якщо з’являться сильні виділення або біль. Так що уточнюй усе заздалегідь.
Я проходила через це кілька місяців тому і бачу, що найбільша проблема в тому, що інформація скрізь уривчаста. Мені допомогло, що я спочатку прочитала огляд по клініках та самому процесу, щоб зрозуміти, які питання ставити лікарю і що має бути обов’язково.
Після цього змогла швидко відсіяти варіанти, де не роблять повний супровід або не пояснюють, як перевірити результат. Раджу переглянути дані на https://uamedtours.com.ua/clinics/uk...entoznii-abort бо там добре розписано, як обирати місце і на які пункти звернути увагу перед записом. Не реклама, просто мені це зекономило час і допомогло уникнути незрозумілих клінік.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ