![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Хтось тут стикався з пошкодженнями при перевезенні машини з Америки? Замовив авто на аукціоні, хвилююся, що під час доставки можуть з’явитись вм’ятини чи подряпини. Не хочу потім отримати сюрприз у вигляді ремонту на тисячі доларів. Підкажіть, наскільки реально пошкодити авто, навіть якщо все здається цілим на фото при покупці? Чи варто брати дешевший контейнер, чи краще переплатити за закритий?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
У мене приїхала машина з глибокими подряпинами на дверях. Контейнерна доставка, все завантажили нормально, але під час морського транспорту авто трохи стукнулося. Перевізник сказав, що це косметика, а механік оцінив ремонт у кілька тисяч. Виявилось, що під час завантаження капот не зафіксувався і трохи виступав. Тому навіть якщо авто на фото виглядає цілим, ризик завжди є, особливо на страхових аукціонах.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Я завжди беру компанію, яка робить фото і відео на етапі завантаження в порт і під час відправки. Це допомагає мати доказ, що авто було ціле при отриманні, і в разі пошкоджень можна пред’явити претензію. Ще важливо перевіряти історію авто через Carfax чи AutoCheck і не брати перші-ліпші лоти, бо часто кожне п’яте авто потребує більше роботи, ніж здається на аукціонних фото.
Краще уточнити стан кузова, підвіски і моторного відсіку. Якщо береш авто зі страхового аукціону, майже завжди щось доведеться робити, іноді дрібні ремонти не видно на фото. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Пользователь
|
Цитата:
Також звертаю увагу на упаковку коліс і захист бамперів, дверей і капота, щоб під час швартування чи руху контейнера не було ударів. Можна домовитися про окрему страховку на скло та лакофарбове покриття, щоб покриття було повне. Якщо хочеш детальніше про логістику для автобізнесу США і як вибрати правильну компанію для доставки, тут є інформація https://mitridat-container-transport.com.ua/usa/ Вона допомагає зрозуміти ризики пошкоджень, правильно оформити страховку і вибрати метод перевезення, щоб авто приїхало максимально цілим, а не з неприємними сюрпризами. Також я завжди уточнюю, чи можна розвантажувати машину на причалі під контролем свого механіка, щоб відразу зафіксувати всі пошкодження. Це реально економить час і гроші на претензії до перевізника.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|