![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Всім привіт! Мій каталізатор, схоже, вирішив, що відпрацював своє і почав активно про це сигналізувати – тяга впала, а витрата палива танцює дивовижний джайв. Вирішив, що час відправити його на заслужений відпочинок. Але не самотужки! Потрібен надійний «провідник» у Києві. Порадьте, будь ласка, майстра або сервіс, де з цим питанням не «нарветися» на диванів, де все зроблять чисто, а потім авто не буде споживати бензин, як танк. І щоб без «чорної магії» з ліхтарями. Хто може порекомендувати перевірених чарівників від вихлопної системи? Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Думала, що мій старенький автомобіль уже не зможе їздити так тихо й плавно, як колись. Але після звернення в Clean-kat я змінила свою думку. Майстри пояснили, що каталізатор забився, тому двигун не працює на повну силу. Вони порадили видалити каталізатор Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/ із правильною адаптацією системи — і результат мене приголомшив! Авто ожило буквально на очах, витрата бензину зменшилась, звук вихлопу став приємнішим. Усе зробили швидко, з гарантією та за дуже адекватну ціну. Тепер я впевнено можу сказати: Clean-kat — це сервіс, якому можна довіряти на всі сто відсотків!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|