![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Допоможіть, будь ласка, з порадою! Відкриваємо невеликий ресторан у Києві і хочемо зразу грамотно підійти до питання автоматизації. Шукаємо надійну та зручну систему для ресторану (передплата, термінали, звіти тощо). Дуже важливо, щоб була техпідтримка в Україні. Якій саме платформі ви довіряєте? Будь ласка, порекомендуйте конкретну компанію або ПО, з якою працюєте та якою задоволені.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ресторанний консалтинг для мене завжди був важливим, тому я шукала рішення, яке допоможе вести облік без стресу. Кнайпа Про Сервіс https://knaipa-service.pro/ стала справжнім порятунком: система обліку для кав'ярні зробила щоденні операції простими та зрозумілими. Мені дуже подобається, що можна автоматизувати бар, налаштувавши програму обліку в барі під власні потреби. Завдяки цьому відстеження продажів, контроль запасів і навіть планування меню стали набагато легшими. Персонал легко освоїв програму, а я отримую повну картину бізнесу без зайвих зусиль. Кожен день робота в закладі приносить мені задоволення, бо тепер усе під контролем і без хаосу. Сервіс реально підвищує ефективність і робить роботу приємною.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|