![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Я дуже люблю якісну парфумерію, але ціни на оригінали стають просто космічними. Шукаю надійний магазин, де можна придбати гарні та, що найважливіше, стійкі розливні парфуми. Хочеться щось вишукане, але без переплати за бренд. Поділіться, будь ласка, своїми перевіреними місцями в Києві чи онлайн.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Привіт! Радий допомогти. Я тебе чудово розумію, платити за маркетинг не хочеться. У мене є ідеальна порада — я вже давно замовляю в інтернет-магазині ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/
Ось їхній сайт: розливні парфуми. У них просто шалений вибір. Що важливо, їхні духи дійсно стійкі, вишукані і, що приємно, доступні кожному. Я була здивована якістю: аромати тримаються цілий день, не поступаючись дорогим. Ти ж знаєш, що Франція — це світовий еталон парфумерії, який подарував нам Chanel, Dior, Guerlain. Парфуми на розлив — це, по суті, ті самі знайомі композиції, але в простіших флаконах, за рахунок чого ціна стає значно нижчою. Це ідеальний спосіб розширити свою парфумерну колекцію, не розорившись! Спробуй, не пошкодуєш! |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|