Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 17.10.2025, 17:17   #1
Builder
Местный

По умолчанию Львів-Краків – як часто ходять рейси?

Потрібно дістатися зі Львова прямо в аеропорт Кракова. Дивлюся варіанти, але не зовсім розумію, як краще спланувати. Чи є сенс їхати звичайним автобусом до автовокзалу, а там уже брати таксі до аеропорту? Хвилююся, що можу не встигнути на літак через усі ці пересадки та можливі затримки.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.10.2025, 17:18   #2
gonshchik_petr
Местный

Навіть не думай про такий варіант. З автобусом ти втратиш купу часу та нервів. Поки доїдеш до вокзалу, поки знайдеш таксі, поки розберешся з багажем. Це дуже ризиковано, якщо в тебе фіксований час вильоту. Найкращий вибір у твоєму випадку це прямий трансфер від адреси до аеропорту. Так набагато спокійніше.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.10.2025, 17:18   #3
Builder
Местный

Це саме те, що мені потрібно. А підкажи, будь ласка, скільки часу варто закладати на таку поїздку? Я розумію, що кордон це непередбачувана річ, але хоча б приблизно, щоб розрахувати час виїзду зі Львова. Чи забирають водії прямо з дому, чи потрібно їхати на якусь точку збору? Це було б дуже зручно.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.10.2025, 17:19   #4
gonshchik_petr
Местный

Так, у цьому головна перевага. Водій забирає тебе прямо з-під під’їзду. Щодо часу, то тут краще перестрахуватися. Я б радив виїжджати мінімум за 10-12 годин до вильоту.
Здається, що це дуже багато, але дорога плюс кордон можуть легко зайняти 7-8 годин, а то й більше. Краще спокійно посидіти кілька зайвих годин в аеропорту, ніж нервувати в заторі за кілометр до кордону. Коли я собі планував дорогу назад, то дивився трансфер за маршрутом Краків Львів https://stransfer.com.ua/uk/populyar...v/krakiv-lviv/ і бачив, що в них є опція доставки прямо в аеропорт. З такими сервісами, як S-Transfer, можна домовитися про конкретний час, і вони зазвичай радять оптимальний час виїзду з урахуванням можливих затримок. Не ризикуй, виїжджай із великим запасом.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ