Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 03.10.2025, 18:44   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Чи правда, що подрібнювач економить на виносі сміття?

У мене маленькі діти, і вони постійно лишають недоїдене. Відро переповнене вже до вечора, і в хаті з’являється неприємний запах. Подумав про подрібнювач, але хвилююсь, чи він безпечний для дітей. Мене трохи лякає міф, що там якісь ножі всередині, які можуть травмувати. Та й взагалі цікаво, наскільки це практично в реальному житті. Може, хтось має досвід?
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:44   #2
Teer
Местный

Я теж маю дітей, і сміття завжди було проблемою. Коли поставили подрібнювач, стало набагато легше: залишки одразу зникають, і кухня завжди свіжа. Це ще й безпечніше, бо діти тепер не копирсаються у відрі.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:44   #3
Калина
Местный

Щодо міфів: там немає відкритих ножів, а камера повністю ізольована. Я навіть перевіряв спеціально — ризику травмування немає. Це спокій для батьків, і комфорт для всієї сім’ї.
У мене досвіду власного немає, але чув про ці пристрої багато. Колега на роботі розповідав, що після встановлення подрібнювача перестав думати про сміття. Його діти навіть граються поруч, і це абсолютно безпечно.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:45   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Щодо міфів: там немає відкритих ножів, а камера повністю ізольована. Я навіть перевіряв спеціально — ризику травмування немає. Це спокій для батьків, і комфорт для всієї сім’ї.
У мене досвіду власного немає, але чув про ці пристрої багато. Колега на роботі розповідав, що після встановлення подрібнювача перестав думати про сміття. Його діти навіть граються поруч, і це абсолютно безпечно.
Він казав, що головний плюс — це відсутність запахів і зручність у повсякденному житті. Зараз я серйозно задумуюсь, щоб теж придбати. Схоже, що для сімей з дітьми це справді маст-хев. Я купив Franke саме через дітей. Вони завжди залишали недоїдене, і в хаті стояв неприємний запах.
Тепер усі залишки відразу подрібнюються й зникають у каналізації. Franke безпечний: немає ножів, немає ризику травми, навіть якщо дитина випадково торкнеться краю мийки. Він працює тихо, не потребує ремонту й ритуалів із чищенням. Прочитайте статтю — там дуже добре пояснено, чому подрібнювач харчових відходів Franke це «невидимий герой» сімейної кухні.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ