Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.08.2025, 12:54   #1
nelly
Местный

По умолчанию Чи можна використовувати сухий шампунь щодня?

Привіт! Мені подобається ідея швидко освіжити волосся за допомогою сухого шампуню, але не знаю, чи безпечно ним користуватися щодня. Я працюю в офісі і часто відчуваю, що волосся виглядає неохайно через жирний блиск. Чи не пошкодить сухий шампунь волосся при щоденному використанні? Можливо, є певні правила застосування або кращі формули для частого використання?
nelly вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.08.2025, 14:39   #2
надир
Местный

Сухий шампунь — це чудовий засіб для екстреного догляду, але щоденне використання не рекомендується, бо він не очищує волосся повністю. Кращий варіант — застосовувати його 1–2 рази між миттями. Для щоденного догляду обирайте легкі сухі шампуні для волосся на основі натурального крохмалю або тальку. Вони ефективно абсорбують жир, додають об’єм, але не обтяжують волосся. Особисто я часто беру з собою маленький флакон, щоб освіжити волосся перед зустрічами чи вечірками. Можна легко купити сухий шампунь онлайн, і він займає мало місця у сумочці.
надир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.08.2025, 14:54   #3
Арсен
Местный

Сухий шампунь — це зручно, але пам’ятайте: він не замінює миття. Щоб волосся виглядало доглянуто, можна чергувати його з повноцінним миттям і наносити засіб лише за потреби. Також варто робити легкий масаж шкіри голови після нанесення, щоб підтримувати здоров’я волосся.
Арсен вне форума   Ответить с цитированием
Ответ