Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 23.08.2025, 10:32   #1
Zizi
Местный

По умолчанию Охорона квартири в новобудові – чи варто підключати професійну службу?

Придбали квартиру в новобудові в Києві, і зараз обмірковуємо, як організувати безпеку. У будинку є охоронець на вході та домофон, але ми чули, що цього часто недостатньо: мешканці скаржаться на сторонніх у під’їзді та випадки дрібних крадіжок. Камери встановлені, але не всі працюють, а доступу для власників немає. Цікавить, чи варто одразу підключати сигналізацію з реагуванням охоронної компанії та додаток для контролю з телефону, чи можна обмежитися тільки базовими заходами.
Старый 23.08.2025, 10:33   #2
Builder
Местный

Я сам живу в новобудові, і можу сказати, що базові заходи не завжди рятують. В одному будинку ставили лише замки й відеокамери, а сторонні все одно потрапляли в під’їзд і іноді намагалися відкривати квартири. Після того я підключив охоронну компанію, поставив сигналізацію з датчиками руху, тривожну кнопку та додаток на телефон. Тепер реально спокійно: якщо щось трапляється, приїжджає група реагування. Камери й домофон – це добре, але без реагування професіоналів вони не завжди вирішують проблему.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.08.2025, 10:33   #3
Zizi
Местный

Дякую за поради, стало зрозуміліше. А можете розповісти, як працює система через додаток? Чи приходять сповіщення одразу, якщо спрацьовує сигналізація? І наскільки швидко приїжджає група реагування у разі тривоги? Для мене важливо, щоб навіть коли нас немає вдома, була можливість контролювати безпеку та знати, що допомога прибуде вчасно.
Старый 23.08.2025, 10:35   #4
Builder
Местный

Так, усе працює дуже зручно. Моя квартира підключена до охоронної компанії "Охорона і безпека" https://oib.com.ua/ Через додаток я отримую сповіщення миттєво, якщо спрацьовує сигналізація, і можу в будь-який момент перевірити стан квартири. Один раз спрацював датчик уночі через випадкове відчинення дверей – мені одразу подзвонили з пульта, а група реагування приїхала буквально за кілька хвилин і перевірила квартиру. Це дає повний спокій, бо навіть коли нас немає вдома на декілька днів чи тижнів, я знаю, що у разі небезпеки прибудуть професіонали й забезпечать безпеку майна. Для новобудови це особливо важливо, бо сторонні можуть спробувати скористатися слабкими місцями охорони, а тут усе під контролем і реально працює.

Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ