![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Всім привіт! Може хтось підкаже, де купити пиво у великій ємності (5–9 літрів)? Хочу зробити подарунок тестю, він любить такі «бочечки» на свята. Обійшов пару магазинів — у кращому випадку є набір пляшок, але саме великої банки чи кеги немає. Чи реально десь знайти?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я також хотів зробити сюрприз татові на ювілей і стикався з тією ж проблемою. У магазинах майже не продають, і продавці кажуть, що попит є, але поставки дуже рідкі. Таке відчуття, що в роздріб їх просто не завозять.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Знайомий брав якось у подарунок таку кегу на 5 літрів, але сказав, що знайшов тільки в інтернеті. У звичайних точках продажу — дефіцит. Він хвалився, що у великій ємності пиво довше тримає смак і зручніше для компанії.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Мені особливо сподобалось, що сервіс працює чітко: підтвердження замовлення, уточнення деталей, ввічливі менеджери. І ціни приємні, плюс іноді вдається взяти зі знижкою. Тесть був у захваті, сказав, що це найкращий подарунок на свято. Відтоді я тільки тут замовляю великі ємності, бо це зручно, вигідно і надійно. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Колись замовив собі 30 літрів пива, думав вистачить надовго, як же я помилявся...
|
![]() |
![]() |
![]() |