Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 17.08.2025, 13:56   #1
Teer
Местный

По умолчанию Де купити пиво у великій ємності?

Всім привіт! Може хтось підкаже, де купити пиво у великій ємності (5–9 літрів)? Хочу зробити подарунок тестю, він любить такі «бочечки» на свята. Обійшов пару магазинів — у кращому випадку є набір пляшок, але саме великої банки чи кеги немає. Чи реально десь знайти?
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.08.2025, 14:23   #2
ardzo
Местный

Я також хотів зробити сюрприз татові на ювілей і стикався з тією ж проблемою. У магазинах майже не продають, і продавці кажуть, що попит є, але поставки дуже рідкі. Таке відчуття, що в роздріб їх просто не завозять.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.08.2025, 14:23   #3
Калина
Местный

Знайомий брав якось у подарунок таку кегу на 5 літрів, але сказав, що знайшов тільки в інтернеті. У звичайних точках продажу — дефіцит. Він хвалився, що у великій ємності пиво довше тримає смак і зручніше для компанії.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.08.2025, 14:24   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Знайомий брав якось у подарунок таку кегу на 5 літрів, але сказав, що знайшов тільки в інтернеті. У звичайних точках продажу — дефіцит. Він хвалився, що у великій ємності пиво довше тримає смак і зручніше для компанії.
Я вже не раз купував великі ємності пива в інтернет-магазині Маудау. Це реально найкращий варіант. Брав 5-літрові й навіть майже 10-літрову бочку https://maudau.com.ua/category/pyvo/yemnist_3=5-999-l ідеально для подарунка. Асортимент широкий, завжди є з чого вибрати. Доставка без затримок, упаковано все на совість.
Мені особливо сподобалось, що сервіс працює чітко: підтвердження замовлення, уточнення деталей, ввічливі менеджери. І ціни приємні, плюс іноді вдається взяти зі знижкою. Тесть був у захваті, сказав, що це найкращий подарунок на свято. Відтоді я тільки тут замовляю великі ємності, бо це зручно, вигідно і надійно.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.08.2025, 10:44   #5
Navarenko
Новичок

Колись замовив собі 30 літрів пива, думав вистачить надовго, як же я помилявся...
Navarenko вне форума   Ответить с цитированием
Ответ