![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Останнім часом я живу на роботі, приходжу додому пізно, а їсти щось треба. І от стою я біля холодильника, дивлюся на продукти, і не розумію, що з них швидко приготувати. Макарони вже не можу бачити, бутерброди теж набридли. Замовляти доставку — дорого і не завжди корисно. Може, у вас є якісь перевірені ідеї, що можна зробити за 15-20 хвилин, щоб і смачно, і не зіпсувати шлунок? Бо я вже на межі — або харчуюся нормально, або знову сяду на каву й печиво.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Ти не повіриш, але я теж колись думав, що готувати швидко — це обов’язково щось несмачне. А потім відкрив для себе омлети з різними “начинками”. Серйозно! Береш яйця, збиваєш, кидаєш туди помідори, зелень, сир, навіть ковбасу, якщо є. П’ять хвилин — і ти ситий, як після ресторану. Ще дуже виручають салати з квасолею чи тунцем — просто змішав, і все. Головне — завжди мати під рукою кілька консервів і заморожені овочі, бо вони готуються моментально.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я тебе розумію на всі сто! В мене троє дітей, і якби я витрачала на кухню по годині щодня — то нічого іншого не встигала б. Мій секрет — це “запіканка-лінивка”: беру крупу швидкого приготування, додаю яйце, сир, трошки меду, фрукти і в духовку на 15 хвилин. Поки печеться — я встигаю помити посуд і розібрати речі. Ще виручає куряче філе, нарізане кубиками і швидко обсмажене з овочами. Головне — мати під рукою базові продукти і трохи фантазії.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Це все вирішується дуже просто — треба мати кілька запасних ідей, які реально готуються на автоматі. Наприклад, є підбір рецептів швидких корисних страв — і там можна знайти купу варіантів від салатів до повноцінних обідів. Я от часто роблю собі гречку з овочами і куркою в одній сковороді — поклав усе разом, накрив кришкою, і через 20 хвилин у тебе гаряча страва. Або, наприклад, лавашні рулети: намастив сиром, кинув зелень, трохи м’яса чи риби, загорнув і підсмажив на сухій пательні — виходить швидко, смачно і без зайвого жиру. Ще люблю робити теплі салати з нутом і печеними овочами — на це йде хвилин 15, але смак такий, що й у кафе не завжди знайдеш. Просто треба звикнути думати наперед: ввечері глянув, що є вдома, і вже знаєш, що завтра з того зробиш. Так економиш і час, і нерви, і гроші.
![]()
![]() |